Recenzie EuroPainClinics

Váš názor nás zaujíma!

Neoddeliteľnou súčasťou liečby je individuálny a empatický prístup nášho lekárskeho aj nelekárskeho tímu ku každému z našich pacientov. Pokiaľ by ste radi vyjadrili svoju spokojnosť so starostlivosťou, prístupom, informovanosťou na pracoviskách EuroPainClinics, radi privítame vašu spätnú väzbu v podobe recenzie! Všetky reakcie sú pre nás dôležitým vodítkom pre našu prácu a skvalitňovanie všetkých nastavených procesov.

Pre našich pacientov (a nielen pre nich) sú k dispozícii verejné Google a Facebook recenzie, ktoré možno kedykoľvek pridať a podeliť sa tak s ostatnými o svoje vlastné skúsenosti. Každá recenzia sa obratom zobrazí v nasledujúcom zozname podľa miesta, kam recenziu pridáte.

Za Vaše reakcie vopred ďakujeme.


EuroPainClinics Bratislava

Eva Knazikova
Eva Knazikova
20:21 16 Aug 19
Velmi chcem poďakovať Mudr.Martinovi Grigerovi za ľudský prístup a zato že mi asi pomohol.Zatial necitim bolesť ischiasu po vcerajsom zakroku.Aj sestricky sú zlaté a milé.Už to že jeden cely deň nemam bolesť je u mňa zázrak.No uvidim koľko mi to vydrží.Ešte raz dakujem pán doktor
Gabriela Veresova
Gabriela Veresova
12:08 03 Jan 18
Pacientkou EuroPain Clinics som od apríla 2017 a môžem povedať o tomto pracovisku len to najlepšie. Po niekoľkých rokoch a hlavne posledný rok intenzívnej bolesti chrbtice a tým aj bolesti DK ,sa mi veľmi uľavilo.Operácia neprichádzala do úvahy,kvôli poškodeniu viac platničiek. Teraz som rada , že sa nedalo operovať... Po zákroku v apríli- podotýkam bezbolestnom, som bolesť začala znovu cítiť až koncom novembra . Dovtedy som mala bez liekov úplne hybné celé telo ,žiadne kŕče do nohy- 7 mesiacov ! Po väčšej námahe som cítila mierne mravčenie v chodidle a od novembra som si musela dať občas ,večer ,tabl. od bolesti. Pán doktor so sestričkou sú perfektný team ,pracujú perfektne a nenápadne.Sú skromní , pritom robia veĺmi veľkú vec. Robia úplne nový druh terapie, málo známy.Pred Vianocami som dostala ďalšiu "terapiu " - pár minút ,a mám radostné Vianoce. Ďakujem obom za perfektnú prácu!
See All Reviews

Pridať recenziu (Bratislava)

EuroPainClinics Bardejov

Milan Furička
Milan Furička
15:49 02 Apr 19
Veľmi profesionálny prístup k pacientovi. Pri príchode a vypísaní stručného dotazníka sa Vás ujme sestrička ktorá Vám všetko vysvetlí a zoznámi vás s lekárom ktorý sa profesionálne a hlavne zo záujmom oboznámi s Vašim zdravotným stavom. Po konzultácii o postupe liečby prebehne úkon v špičkovom zariadení a pacient odchádza domov. Som maximálne spokojný a prekvapený že takéto niečo nájdem nielen v zahraničí ale aj na Slovensku.
See All Reviews

Pridať recenziu (Bardejov)


EuroPainClinics
4.8
powered by Facebook
Petr Landa
Petr Landa
2019-12-06T16:13:05+0000
Po 11 měsících léčby se mi snížila bolest skoro o polovinu. Léčbu však přerušila OSSZ oznámením, že déle už léčba probíhat nemůže. Slyšel jsem ale, že některým lidem i jejich léčba výhřezu ploténky pomohla, takže přesto doporučuji to zkusit. Bohužel, dle zpráv z různých fór, většině nepomohla. Pokud ale má člověk dostatečnou finanční rezervu, měl by zkusit všechno... nebo alespoň 2 pokusy.
Anastázia Ďuričková Szilagyiová
Anastázia Ďuričková Szilagyiová
2019-10-02T15:10:18+0000
Bola som v Bratislave na klinike aj v Košiciach sú Profesionáli klobúk dole👍Mne odporúčali spinálny stimulátor čo dúfam že poisťovňa schváli lebo bolesti mám neskutočne veľké čo už niekedy sa nedá vydržať,tak teda čakám a dúfam že nemusím dlho🙏🙏🙏
Petrunka Vesele Smutná
Petrunka Vesele Smutná
2019-09-06T15:11:25+0000
Jsem po operaci na této klinice a jsem opravdu spokojená. Děkuji a doporučuji... 🎀
Miroslav Zigo
Miroslav Zigo
2019-08-23T07:08:49+0000
Super přístup, byl jsem v Praze a smekám....
Lenka Niepelova
Lenka Niepelova
2019-08-20T21:10:40+0000
Z úprimného srdca môžem napísať, že Europainclinics Bardejov a Bratislava je pre mňa veľkou nádejou v lepší a kvalitnejší život. U MUDr. Róberta Rapčana v Bardejove som podstúpila jeden z možných zákrokov po ťažkom úraze so silnými bolesťami v oblasti kostrče. Pán doktor Rapčan je veľký odborník-profesionál, zároveň má ústretový, láskavý a ľudský prístup, čo je v dnešnej dobe viac ako vítané a malo videné. Uvidíme, či ešte bude potrebný ďalší zákrok, ale viem, že sa vložím do tých správnych rúk. Ďakujem aj MUDr. Grigerovi za prvé vyšetrenie a snahu a rovnako ľudský prístup. Zdravie je len jedno a tí, ktorí nám ho dokážu podľa dostupných možnosti prinavrátiť a robia si svoju prácu poctivo, sú veľmi vzácni ľudia, ktorí si zaslúžia najväčšie uznanie. Nemôžem zabudnúť ani na sestričky v Bardejove, či Bratislave. Za milú a ústretovú komunikáciu a jednanie či telefonicky, sms alebo osobne. Za... starostlivosť po zákroku. Ešte som sa nestretla s tým, aby Vám niekto zavolal na druhý deň a aj ďalšie dni po zákroku, ako sa máte a sledoval aj naďalej Vás stav. Ide o komplexný a premyslený systém poskytovania kvalitnej zdravotnej starostlivosti. Preto Europainclinics odporúčam všetkými desiatimi a Vaše dobré meno budem šíriť ďalej. Ďakujem❤, s úctou a prianím toho najlepšieho celému tímu, Lenkaread more
Martina Kovačičová
Martina Kovačičová
2019-05-06T12:31:15+0000
Absolvovala som operáciu platniciek a musím povedať že mi to naozaj pomohlo a neľutujem.je to už 6tyzdnov a fungujem bez liekov a bolesti👍cítila som sa u Vás výborne a môžem len odporúčať a ĎAKUJEM❤️ste super 👌
Jana Chlumská
Jana Chlumská
2019-04-12T20:31:10+0000
není pro každého. nelze se osobně objednat. po 2 měsících od vyplnění formuláře na netu a cekani na odezvu nenapsali ani 'trhnete si nohou, o vas nemame zajem'... tady si vybírají jen specifickou diagnózu k jedinému operačnímu zákroku. vaše bolesti zad a příčina nikoho nezajímá.... Je to velké zklamání. Pouhy byznys. Jsme odkázáni opet na nezájem našeho zdravotnictví s hrazenim pojišťovnou nebo uhrazení si léčby na soukromých pracovištích bez účasti ZP.
Marie Tesarikova
Marie Tesarikova
2019-04-08T12:28:55+0000
Dobrý den, pro tuto kliniku jsem se rozhodla na základě mnoha kladných recenzí. V prosinci mi zde byl proveden operační zákrok (endoskopický výkon), po kterém se u mě objevily urologické problémy. Přibližně 14 dní po zákroku jsme se sestřičkami byly neustále v kontaktu, ujišťovaly mě však, že tyto problémy jsou jen dočasné a mělo by dojít k jejich úplnému vymizení. Když se mé problémy ani po dvou měsících nezlepšily, poslala mě má lékařka na urologii, kde mi sdělili, že tyto problémy již nelze odstranit. Příčinou byla dle všeho chyba při zákroku, při které byl narušen určitý nerv.
Poacher Hunter
Poacher Hunter
2019-04-02T15:55:01+0000
Veľmi profesionálny prístup k pacientovi až som prekvapený že takáto klinika je aj na Slovensku. Bol som v Bardejove a jedným slovom "ďakujem"
John Wilson
John Wilson
2019-01-15T07:28:03+0000
BARDEJOV A MUDR POLIAK, SO SESTRICKAMI, SU ANJELI V PRAVOM SLOVA ZMYSLE
Michal Novák
Michal Novák
2018-11-30T15:27:17+0000
Po téměř 8 měsících bolesti, byla až tato klinika na Chodově místo, kde mi opravdu pomohli. Pan Dr. Tirpák neskutečný profík, péče sestřiček a personálu perfekní, žádné čekání.
Edith Babocká
Edith Babocká
2018-10-10T16:09:55+0000
Byla jsem dnes poprvé v Praze. Přístup sester a lékaře naprosto skvělý. Zakrok zvladatelny.
Petra Palirova
Petra Palirova
2018-09-30T14:08:14+0000
Bola som v Bardejove,profesionálny,milý prístup lekára a sestričiek 🙂 odporúčam
Veronika Djurbová
Veronika Djurbová
2018-09-14T18:18:27+0000
Uzasni tim ludi. Profesionalny a priatelsky pristup k pacientovi. Mozem len odporucit. Na klinike v Bardejove mi pomohli po dvoch navstevach od dlhorocnych bolesti. Dakujem
Jirina Salkova
Jirina Salkova
2018-08-22T18:26:42+0000
Doporučuji Vše se má zkusit. Byla jsem dnes poprvé. Přístup sester a lékařů příjemný.Zakrok zvladatelny.
Marie Adamcova
Marie Adamcova
2018-08-18T07:35:23+0000
doporučuju byla jsem tam a jsem velice spokojená
Hanka Beroušková
Hanka Beroušková
2018-08-17T12:53:25+0000
Velmi doporucuji tuto kliniku, dochazim jiz od dubna,kvetna tohoto roku. Po dlouhych letech zde mi pomohli, velka uleva od bolesti. Vim, budu dochazet jeste nekolikrat, ale stoji to za to. Profesionalni pristup, mili,prijemni,ochotni.
Martina Rydrychová
Martina Rydrychová
2018-08-13T16:56:50+0000
Velmi bych chtela podekovat vsem z kliniky, uzasny profesionalni pristup, okamzita uleva od bolesti zad, prijemne prostredi, mile usmevy. Dekuji M.R.
Petra Duchková
Petra Duchková
2018-07-23T20:10:38+0000
Je to již měsíc, co jsem poprvé navštívila EuroPainClinics a chtěla bych moc poděkovat MUDr. Tirpákovi i sestřičkám za profesionální přístup a velice příjemné vystupování. Jsem moc ráda, že jsem kliniku navštívila, bolesti zad jsou již po první návštěvě kliniky mnohem menší. Zlepšení probíhalo postupně, dokonce jsem týden po návštěvě kliniky zvládla dovolenou v Krkonoších s túrami, na které bych si před tím určitě netroufla... Věřím, že to zlepšení vydrží dlooouhou dobu, již skoro měsíc neužívám žádné léky na bolest a cítím se mnohem lépe 🙂 Moc Vám všem děkuji. Petra Duchková
Michaela Dopitova
Michaela Dopitova
2018-07-18T19:47:38+0000
Díky teto klinice začínám zas pomalu žít bez bolesti, jsou neuvěřitelný a přístup? Nezažila jsem lepší ����mam za sebou cílenè obstriky a operaci. Obrovské Dík celému týmu. Slovy se nedá vyjádřit ,jste proste nej ���a preji do budoucna spoustu dalších spokojených klientů jako jsem ja.
Vladimír Barták
Vladimír Barták
2018-07-11T09:48:46+0000
Vše super je po bolestech po jedné návštěvě.
Magda Pitterlová
Magda Pitterlová
2018-06-23T08:02:06+0000
Dobrý den, ještě jednou Velké díky Vám, nesmírně si Vás vážím. Profesionalita 1,lidskost 1,kolektiv1,hůmor s Vámi i přes bolest 1 a spousta dalších pozitiv!!! Jen tak dál a přeji mnoho dalších spokojených pacientů. Pitterlová M.
Jarka Novotná
Jarka Novotná
2018-06-12T18:32:42+0000
Dnes jsem byla na klinice poprvé a musím říct že za mě jednání absolutně špičkové. Už při první komunikaci emailem sestřičky příjemné a pan doktor taky a při zákroku ani nemluvím, velice profesionální. Vážím si jeho rady na některé problémy vyzkoušet nejdříve jiné řešení. Ze zkušenosti vím že někteří lékaři radši dají léky než by se zabývali příčinou. Moc děkuji všem
Marián Hrivňák
Marián Hrivňák
2018-05-30T19:56:28+0000
Zuzana Grigely
Zuzana Grigely
2018-05-20T16:52:29+0000
Absolútna vďaka, prístup všetkých zúčastnených-bezkonkurenčný.Som rada, že som prišla ešte včas- kedy sa mi dalo pomôcť miniinvazívnym endoskopickým zákrokom, a že som tím lekárov v Košiciach na čele a Dr. Hessom zvolila ako prvú voľbu.Rovnaká vďaka patrí MUDr. Grígerovi, ktorý ma indikoval na operáciu. Svedomitý prístup, ani chvíľu som nemala pocit, že niekoho z EuropainClinics zaťažujem.Ďakujem�
Drahomíra Šaranková
Drahomíra Šaranková
2018-05-11T17:17:30+0000
Velka reklama a ziadna pomoc
Jitka Soukupová
Jitka Soukupová
2018-04-13T19:25:51+0000
Marian Otiepka
Marian Otiepka
2018-04-12T11:09:09+0000
Ďakujem tímu MUDr. Georga Hessa z kliniky v Košiciach ako aj MUDr. Grigerovi z Bratislavy za to, že po kvalitne zvládnutej operácii medzistavcovej platničky v júni 2017 som opäť mohol na jar tohto roku absolvovať prvý beh (štafetový polmaratón) a vykonávať naďalej svoje povolanie závislé od fyzickej zdatnosti. Všetkým vrelo odporúčam. EuroPainClinic držím palce a želám veľa úspechov.
Lucit Ka
Lucit Ka
2018-02-28T14:08:20+0000
Skvelá skúsenosť! ďakujem
Eva Šoltesová Labdiková
Eva Šoltesová Labdiková
2018-01-27T20:04:45+0000
Veronika Pacoltová
Veronika Pacoltová
2017-12-22T16:17:18+0000
veľke Dakujem patri celemu timu Euro pain clinic Bardejov za moj návrat do normalneho života,za zbavenie neznesitelnych dlhoročnych bolesti od zakroku 15.5.2017 prajem len to naj všetkym pri ich praci aj v osobnom živote ,doporučujem každemu tychto super ľudi ,kto ma problemy nevahajte ani minutu,nebudete lutovať,vdačny pacient Juraj Pacolt.
Eva Hrejsemnou
Eva Hrejsemnou
2017-11-28T15:02:57+0000
Já teprve začínám, byla jsem jednou, sice bolestivý zákrok, ale po něm se mi moc ulevilo. Ulevilo se docela pěkně.
Danka Miro Jurek
Danka Miro Jurek
2017-08-10T13:45:42+0000
Mončika Špaková
Mončika Špaková
2017-06-24T20:57:01+0000
Jozina Kolsovska
Jozina Kolsovska
2017-06-04T17:49:35+0000
Libuša Karaffová
Libuša Karaffová
2017-04-27T16:39:18+0000
Žaneta Makáňová Gogolová
Žaneta Makáňová Gogolová
2017-04-23T11:44:12+0000
Veľké ďakujem MUDr. Georgevi Michaelovi Hessovi..! Skvelý chirurg a skvelý človek. Veľká vďaka,že zbavil môjho manžela veľkej hernii, ktorá mu spôsobovala neznesiteľné bolesti a nespavosť. Veľké ďakujem aj celému operačnému tímu Euro Pain Clinics Košice za ich zdravotnú starostlivosť a pomoc.Tak isto ďakujeme aj doktorovi Griger v Bratislave. Veľmi milý a vzdelaný doktor. Krásne a po lopate vysvetľuje aký zákrok vám budú robiť. Sestričky milé na oboch klinikach. Išli sme 400 km na operáciu ale vôbec neľutujeme. Všetkým vrelo odporúčam. Europain clinic držím palce a želám veľa úspechov.
Adriana Šalachová Makeľová
Adriana Šalachová Makeľová
2017-02-08T13:20:45+0000
Sú skvelí, čo sa týka profesionality, ale aj ľudskosti.
Jaro Kapolka
Jaro Kapolka
2017-01-29T17:05:46+0000
Mozem len odporucat vedia co robia po zakroku som sam odisiel a bolest ziadna
Danka Danuska
Danka Danuska
2016-12-04T08:13:00+0000
Dobrý deň Euro Pain Clinics. Chcem sa takto verejne zo srdca veľmi pekne poďakovať MUDr. Georgevi Michaelovi Hessovi..! Je to úžasný chirurg,skvelý človek a empatický človek..! Veľmi si vážim,že ma operoval 17.4.2016 a 2x dlhé 3hodiny reoperoval a natrápil sa so mnou 18.11.2016..! Veľká vďaka,že ma zbavil veľkej hernii na L5/S1,ktorá mi vyše roka spôsobovala šialené,neznesiteľné bolesti,7mesačnú nespavosť,ktorá mi spôsobila aj iné vážne zdravotné problémy..! Dnes som 2týždeň po 2 operácii a je to úžasný,priam božský pocit..!Pre mňa ako zázrak,môcť sa ráno zobudiť bez bolestí,spať celú noc,ako predtým než som mala zdravotné problémy s platničkami..!Zároveň sa chcem touto cestou veľmi pekne poďakovať aj MUDr.Jurajovi Mlákovi za jeho starostlivosť a... empatiu,ako aj celému operačnému tímu Euro Pain Clinics Košice za ich zdravotnú starostlivosť a pomoc..! Želám Vám všetkým veľa úspechov vo Vašej ťažkej,náročnej no záslužnej práci..!Aby ste mali veľa šťastných a vyliečených pacientov..! Jediný mínus Euro Pain Clinics je,že za zdravotnú starostlivosť a možnosť byť zdravý a bez bolestí si pacient musí zaplatiť nemalé finančné prostriedky..!Aj keď zo zákona by sme my všetci pacienti mali mať nárok na bezplatnú zdravotnú starostlivosť ..!Vieme,ako to u nás na Slovensku chodí..!Za zdravie si človek musí zaplatiť nielen bolesťami,ale aj peniazmi..!Je mi úprimne ľúto ľudí,ktorý na to nemajú financie,lebo viem,čo to celé stojí a obnáša..! VEĽKÉ ĎAKUJEM EURO PAIN CLINICS KOŠICE a nech aj naďalej úspešne pomáhate nám pacientom,ktorí si vážime Vašu prácu a pomoc..! 🙂 Dlužaninová Danaread more
Renatka Aminka
Renatka Aminka
2016-10-01T21:39:45+0000
Jedinecni odbornici, najuzastnejsi a najzohranejsi tim lekarov s najvzacnejsimi vedomostami, neuveritelne, akych sikovnych lekarov mame. Vrela vdaka a vsetka ucta.
Dominik Cisár
Dominik Cisár
2016-09-12T18:47:09+0000
Matúš Jimmy Gmitter
Matúš Jimmy Gmitter
2016-08-24T11:30:08+0000
Great people with best services
Renáta Galandová Venglárová
Renáta Galandová Venglárová
2016-07-04T21:59:58+0000
Miroslava Madarova
Miroslava Madarova
2016-05-19T07:50:40+0000
Bola som tam prvý krát, tiež so strachom, bála som sa či sa vôbec postavím na nohy ale pán MUDr. Mláka svojim odborným prístupom, všetok strach odbúral a hlavne, že pomohol teším sa na opätovné stretnutie, a doporučujem vyskúšať kto to potrebuje. Môžte len získať a stratiť bolesť 🙂 Keby všetci zdravoťáci takto pristupovali k pacientom bolo by to naozaj úžasné a nie také stresujúce... ĎAkujem EuroPainClinisc
Jana Palajova Gumanova
Jana Palajova Gumanova
2016-04-15T11:30:56+0000
Rocky Bauboa
Rocky Bauboa
2015-10-15T23:00:55+0000
Jarmila Bukovská Vyoralova
Jarmila Bukovská Vyoralova
2015-10-15T14:27:49+0000
Jarmila Čermáková
Jarmila Čermáková
2015-03-27T13:06:57+0000
CHI SE DOZVĚDĚT PROČ MĚ POŘÁD BOLEJÍ ZÁDA A JDE MI TO DO NOHOU HLAVNĚ DO PRAVÉ TU MÁM PO PENOPARÉZE A MÁM STRACH ABY SE MI TO NESTALO I Z LEVOU DĚKUJI PŘEDEM ZA ODPVĚĎ ČERMÁKOVÁ
Kacenka Corbova
Kacenka Corbova
2015-03-20T05:39:47+0000
Maria Losonciova
Maria Losonciova
2015-03-10T13:21:06+0000
Patrik Pseudofilosof
Patrik Pseudofilosof
2015-02-13T09:17:50+0000
Věra Hunka
Věra Hunka
2015-01-31T11:57:37+0000
Marie Matějčková Turanová
Marie Matějčková Turanová
2014-12-14T22:13:05+0000
Helena Leite De Miranda
Helena Leite De Miranda
2014-12-09T20:21:07+0000
Marta Vlachynská
Marta Vlachynská
2014-09-15T16:28:24+0000
Marta Kvačková
Marta Kvačková
2014-07-20T11:46:10+0000
Martina Kohutová
Martina Kohutová
2014-06-12T09:02:16+0000
Next Reviews

Pridať Facebook recenziu

Máte záujem o vstupné vyšetrenie na našich pracoviskách? Využite pohodlný systém online E-konzultácie!

Bolesť chrbta zasahuje do všetkých stránok života - s návštevou odborníka je preto dobré neváhať! Ak je príčina bolesti dostatočne skoro a správne diagnostikovaná, včasné zahájenie liečby znamená jednoznačne efektívnejšie a trvalejšie výsledok. Umožňuje rýchlejšie zotavenie pri prvých vážnejších prejavoch a môže viesť k oddialeniu prípadného návratu ťažkostí v neskoršom období. Odošlite vyplnený formulár online E-konzultácie a my Vás budeme v čo najkratšom čase telefonicky kontaktovať späť.

Bezplatná E-konzultácia